Cumartesi, Nisan 25, 2026
Google search engine
Ana SayfaGenelMarmaris’te Evsel Olmayan Katı Atık Toplama Uygulaması Başlıyor

Marmaris’te Evsel Olmayan Katı Atık Toplama Uygulaması Başlıyor

Marmaris Belediyesi, çevreye duyarlı ve yaşanabilir bir kent hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda 1 Ekim itibarıyla evsel olmayan katı atık toplama hizmeti başlatılacak. Vatandaşların uygulama hakkında bilgilendirilmesi için Atatürk Meydanı’nda bir stant kuruldu.

Belediye Başkanı Acar Ünlü, standı ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı ve vatandaşlarla çevre konusundaki görüşlerini paylaştı. Başkan Ünlü, burada yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Marmaris’in daha düzenli ve çevremizin daha temiz olması adına bu uygulamayı başlatıyoruz. Belirlenen günlerde, belirlenen mahallelerde atık alımları yapılacak. İlçemizin daha temiz ve toplumsal yaşamın daha kaliteli olabilmesi için tüm hemşerilerimizi bu kampanyaya katkı vermeye davet ediyorum.

Belediye yetkilileri, söz konusu atıkların belirlenen günlerde evlerin önüne bırakılabileceğini, ayrıca atık vermek isteyen vatandaşların 444 55 48 numaralı hattı arayarak ilgili ekiplere ulaşabileceğini bildirdi.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments