
Marmaris iş dünyasını gururlandıran gelişme Ankara’dan geldi. Marmaris Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde uzun yıllara dayanan hizmetleri ve iş dünyasına sunduğu katkılar nedeniyle Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketi ile onurlandırıldı. İş dünyasının yoğun ilgi gösterdiği programda, oda ve borsalarda uzun yıllar hizmet veren isimlere Hizmet Şeref Belgeleri ve plaketleri takdim edildi.
Ankara’daki TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirilen törende, Türkiye genelinde oda ve borsa camiasına uzun yıllar emek veren isimler bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katıldığı törende Marmaris’in de adı sahnede yer aldı.

Marmaris’in ticari gelişimi, turizm ekonomisi ve yerel iş dünyasına yönelik çalışmalarıyla tanınan Mutlu Ayhan’ın aldığı bu ödül, yalnızca kişisel bir başarı olarak değil, Marmaris adına önemli bir prestij olarak değerlendirildi. Ödül haberi, ilçe iş dünyasında da memnuniyet yarattı.


