Perşembe, Nisan 9, 2026
Google search engine
Ana SayfaGenelUĞUR OKULLARI MARMARİS KAMPÜSÜ’NDE OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ’NE ANLAMLI ETKİNLİK

UĞUR OKULLARI MARMARİS KAMPÜSÜ’NDE OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ’NE ANLAMLI ETKİNLİK

Uğur Okulları Marmaris Kampüsü, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Okul öncesi öğretmeni Özlem Güner’in de konuşma yaptığı program, eTwinning projesi “Bir Gün Değil, Her Gün Yanındayım” kapsamında gerçekleştirildi.

Proje çerçevesinde her ay farklı bir etkinlik düzenlenirken, bu ayki buluşma otizm farkındalığına ayrıldı. Etkinliğe Sıtkı Zaralı İlköğretim Okulu’nun özel öğrencileri de katıldı.

Origami sanatı etrafında bir araya gelen öğrenciler, birlikte üretmenin ve paylaşmanın keyfini yaşadı. Sıtkı Zaralı İlköğretim Okulu öğrencileri ile Uğur Okulları öğrencileri arasında sıcak ve samimi anlar yaşanırken, etkinlik kaynaşma ve farkındalık açısından dikkat çekti.

Uğur Okulları Marmaris Kampüsü’nde gerçekleştirilen bu buluşma, otizme yönelik farkındalığın artırılması ve farklılıkların birlikte güçlendiğini hatırlatması açısından anlamlı bir gün olarak kaydedildi.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments